Apartamentos Las Orquideas

Playa del Ingles, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Avstånd strand: 150 m
  • Flyplass Gran Canaria (LPA): 29.5 km (22 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Gjesters vurdering

| 3,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette lille leilighetskomplekset ligger i sentrum av Playa del Inglés, kun 100 m fra stranden, offentlig transport, shoppingsteder samt restauranter, barer og utesteder. Flyplassen ligger 30 km unna.

Gjester ønskes hjertelig velkommen i resepsjonen i lobbyen. 15 leiligheter er tilgjengelig. Tjenester og fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe, bilutleie, medisinsk assistanse og klesvask. Fasilitetene inkluderer en drikkemaskin. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety p parkeringsplassen mot en avgift. Tjenestene inkluderer en hotellbuss. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig.

Rommene har kjøkken og bad. Justerbar sentralvarme sørger for behagelige temperaturer. En balkong eller terrasse er blant standardfunksjonene på rommene. Du kan også bestille separate soverom. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Verdisaker kan oppbevares trygt i en safe. For selvbetjente gjester er det en velutstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyrtopp, mikrobølgeovn, te- og kaffestasjon og stekeovn. En telefon, en TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) sørger for optimal komfort. Badene har hårføner og er utstyrt med dusj og badekar. Komplekset har familierom og 15 røykfrie rom.

Gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur i utendørsbassengområdet. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Komplekset tilbyr et omfattende utendørs sports- og fritidsprogram, som inkluderer golf og fiske. Mot en avgift kan du også sykle/terrengsykle og ri. En rekke idretter er tilgjengelig, inkludert vannsport som windsurfing, snorkling og dykking. Mot en avgift kan du også dra på vannski, jetski og bananbåtturer. Sportstilbud som er tilgjengelige for gjestene inkluderer et treningsstudio eller bowling mot en avgift. Et spa og solarium er tilgjengelig i velværeområdet. Gjestene kan nyte en rekke fritidsfasiliteter og aktiviteter, inkludert en danseklubb og en nattklubb.

Spiseområdet har en restaurant og en bar. Halvpensjon kan bestilles. Frokost og middag serveres hver dag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider