Dreams Calvia Mallorca

Palma Nova/Magaluf, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Voksenhotell
  • Flyplass Mallorca (PMI): 29.2 km (25 mins)

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Et besøk til Dream Calvia Resort & Spa kommer til å gjøre ferien din til en minneverdig reise. Resorten tilbyr nesten alt du kan tenkes å trenge for å få en avslappende ferie – bassenger, flere restauranter, spa, treningsrom og selvfølgelig en spektakulær utsikt over Middelhavet.

Resorten kan by på fire utendørsbassenger med et stort soldekk og behagelige solsenger i koselige omgivelser. Her får du også tilgang til håndklær. Barna kan kose seg med underholdning og aktiviteter gjennom resortens Explorer's Club. For litt eldre barn har man Core Zone Club – en møteplass med aktiviteter som er spesielt tilpasset alderen deres.

På resorten vil du som gjest kunne nyte en god smaksopplevelse. Her finnes det garantert noe for den sultne, den tapas-elskende vennen eller gourmanden. Resorten har også tre barer, to snackbarer og en kafeteria.

Sørg også for å nyte en kropps- og ansiktsbehandling når du besøker resortens velutstyrte treningsrom.

Beliggenhet

Kun 100 meter fra den populære stranden Calvia, og en kort spasertur fra sentrum av Magaluf.

Slik bor du

Når du innlosjeres i et av resortens 391 nyrenoverte og komfortable rom, vil du føle deg som kongelighet. Her kombineres moderne interiør med harmoniske farger, og du kan slappe av etter en innholdsrik dag på Mallorca. Alle rommene har balkong, terrasse eller havutsikt for den ultimate opplevelsen.

Rommene er utstyrt med blant annet en ekstra behagelig madrass, romservice døgnet rundt, valg av pute, minibar, gratis wifi, en 65" smart-TV med satellittkanaler, aircondition og et stort bad med regndusj og hygieneartikler. I de dyrere prisklassene får man også kaffemaskin, tilgang til et eksklusivt basseng og andre områder, og mye mer.

Ankomst

Vær oppmerksom på at i Magalluf, El Arenal, Playa de Palma på Mallorca og Sant Antoni på Ibiza er det en restriksjon for All Inclusive. Maksimalt antall alkoholholdige drikker per person er begrenset til seks per dag som kan serveres, og disse drinkene vil kun bli gitt til lunsj og middag (3 hver)

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider