Atlantic

Budapest, Ungarn Flagget til Ungarn

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Budapest (BUD): 18.9 km (26 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 3,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i hjertet av Budapest, i nærheten av Blaha Lujza-plassen. Restauranter ligger rundt 200 m unna, og barer, shoppingmuligheter samt en busstasjon er i umiddelbar nærhet (500 m unna). Jernbanestasjonen samt en nattklubb ligger ca. 10 minutter unna med offentlig transport. En skiheis og nærmeste elv ligger ca. 2 km unna. Budapest flyplass ligger rundt 13 km unna.

112 dobbeltrom er fordelt på 8 etasjer og kan nås med heis. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Hotellet tilbyr bagasjeoppbevaring, safe, TV-rom, romservice og klesvask. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Parkeringsfasiliteter tilgjengelig for gjester inkluderer en garasje og en parkeringsplass.

Aircondition sørger for at rommene holder akkurat den rette temperaturen. Alle rommene er teppebelagte og har dobbeltseng eller king-size-seng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. En safe og et skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. En telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Noen av de rullestolvennlige rommene har et rullestoltilpasset bad. Hotellet har røykerom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Solsengene er perfekte for å slikke litt sol. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. Et velværeområde med spa er tilgjengelig på hotellet.

På den røykfrie restauranten blir gjestene oppvartet i en koselig atmosfære. Bed and breakfast kan bestilles. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider