Savoy Hotel

Pireus, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Athen (ATH): 49.9 km (42 mins)

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Faciliteter och tjänster inkluderar luftkonditionering, Wi-Fi-åtkomst, 24-timmars mottagning, parkering, restaurang, bar, säker boxmottagning, konferens/bankettanläggningar och elavator.

Rummen har luftkonditionering, Wi-Fi-åtkomst, tv, telefon, skrivbord, minibar/kylskåp och privat badrum med hårtork.

Gratis parkeringsplats utanför platsen (50 m avstånd) på begäran och tillgänglighet.

Obs: Klädkoden för nyårsevenemang är kvällskläder och tuxedos är obligatoriska. Jeans och smart casual klädsel är strikt förbjudna (särskilt under Egypt Hall -partiet).

  • Eco-rom

Eco-rommet, funksjonelt og komfortabelt, passer for de som ønsker et økonomisk alternativ for et kort opphold. Med et areal på 19 m², to enkeltsenger, gratis wifi, ligger Economy-rommene i en lav etasje og har vinduer.

  • Tomannsrom Classic

Classic-rommene er nylig renovert i klassisk stil og er spesielt funksjonelle og komfortable. Classic-rommene ligger over hovedgaten eller rundt omkretsen av bygningen, og har gratis Wi-Fi og balkong eller vindu.

Suite

Suitene er ideelle for par, små familier eller små grupper som reiser på ferie eller forretningsreise. De består av to sammenhengende rom og et bad og har eksklusiv tilgang til treningsstudioet. Elegant innredning, en kaffetrakter på rommet og et privat boblebad hever oppholdsopplevelsen, noe som gjør det ekstremt komfortabelt. Suitene har balkong eller store møblerte terrasser. De er nylig renovert (2023) og har en safe, 5G gratis wifi, gratis parkering

  • Bedriftsrom

Savoy Hotel Business-rommene ble renovert i 2023 og fullt utstyrt med 40+ tommers LED-TV, gratis høyhastighets 5G wifi, en åpen garderobe, stort skrivebord. Ideell for forretningsreisende eller fritidsreisende. Business-rommene, med elegant moderne design og romslig bad, ligger i de øvre etasjene og er derfor roligere.

Superior Dobbeltrom eller Tomannsrom

Superior-rommene ble renovert i 2023 med dobbeltsenger (mediastrom advance) i queen, king & super king size og fullt utstyrt med 40+ tommers LED-TV, gratis høyhastighets 5G wifi, åpen garderobe og et stort skrivebord. Med et elegant moderne design og et romslig bad, ligger de i høyere etasjer og derfor mer stillegående. De har eksklusiv tilgang til helse- og treningsstudioet og te- og kaffekoker på rommet.

Adress: 93 Iroon Polytechniou Ave, Piraeus 18536, Grekland.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider