Rosewood Phuket

Patong beach, Thailand Flagget til Thailand

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Phuket (HKT): 40.7 km (1 hour 10 mins)

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

I Patong ligger Rosewood Phuket beleilig til ved havet, bare 2 minutter å kjøre fra Tri Trang-stranden og 5 minutter fra Patong-stranden. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 2,9 mi (4,7 km) unna Jungceylon kjøpesenter og 3,1 mi (5 km) unna Bangla boksestadion. Føl deg som hjemme på et av de 71 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder privat basseng og LED-TV. Rommene har egen møblert terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, dype avslapningsbadekar og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Merlin-stranden - 0,4 km
Tri Trang-stranden - 0,7 km
Freedom Beach - 1,7 km
Paradise-stranden - 1,8 km
Patong-stranden - 2,6 km
Banana Walk - 3,8 km
Nanai Road - 3,8 km
Simon Cabaret - 4 km
Jungceylon kjøpesenter - 4,1 km
Bangla-veien - 4,1 km
Central Patong - 4,2 km
Royal Paradise nattmarked - 4,5 km
Paradise-komplekset - 4,6 km
Bangla boksestadion - 4,8 km
Patong sykehus - 4,8 km

Den foretrukne flyplassen for Rosewood Phuket er Phuket (HKT - Phuket int.) - 36,4 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et helsestudio og et utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Smak på thailandske retter på Ta Khai, en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00. Dette overnattingsstedet er stengt fra 15. august 2024 til 30. september 2024 (datoene kan bli endret). De følgende fasilitetene eller tjenestene vil være utilgjengelig fra 3. april 2024 til 21. april 2024 (datoene kan endres):
  • Ett av spisestedene
  • Kjæledyravgift: THB 1500 per kjæledyr, per natt
  • Avgift for sen innsjekking mellom midnatt og kl. 15.00
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn som er 11 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider