Hotel Il Chiostro

Porto Valtravaglia, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition

Om hotellet

På vakre Lago Maggiore ligger dette gamle klosteret. En godt bevart bygning som dateres tilbake til 1298, med originale kjellere fra 1500-tallet, og som er full av historie. Blant annet kan man se et maleri av Perin Del Vaga. Det er fortsatt et kapell på stedet. I dag huser kjelleren restauranten som serverer frokost og middag med italienske spesialiteter på menyen.

Rommene er elegante og pent innredet slik at de står perfekt i stil med resten av stedets arkitektur, og den avslappende atmosfæren på hotellet.

Parkering er tilgjengelig på stedet for 10 euro per dag, men 200 meter fra hotellet er det også gratis parkering for de som ønsker det. Hotellet ligger perfekt til i gamlebyen og med gangavstand til Lago Maggiore.

​Den lille byen Intra ligger vakkert til ved Borromeo-bukten og er en del av Verbania-distriktet, sammen med Pallanza og flere andre mindre byer. Intra er et herlig turiststed som er hyggelig å rusle rundt i, med sine mange kafeer og små butikker.

Den har sine røtter fra middelalderen, og i dag kommer mange besøkende hit for å nyte den fascinerende historiske bykjernen.

Ta en spasertur langs innsjøen og opplev den gamle havnen, den gamle båtstasjonen og den nye havnen, hvorfra du kan ta båt til andre steder rundt Lago Maggiore.

Byen verbania er vel verdt et besøk. Mange reiser hit for å besøke den botaniske hagen. Du kan for eksempel besøke Villa Tarantos botaniske hage, eller du kan ta en kort båttur til Borromeo-øyene i innsjøen, kjent for hagene sine. Blant disse finner du den botaniske hagen på Isola Bella, som opptar nesten hele øya, i tillegg til den botaniske hagen på Isola Madre.

I tillegg til naturopplevelser må du heller ikke gå glipp av Verbanias kulturelle juveler og byens historiske bygninger.

Slik bor du

Vakker beliggenhet i gamlebyen. Store komfortable rom med eget bad. Gratis Wi-Fi. Luftkondisjonering, oppvarming, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, føner og bad/dusj.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, trimrom, underholdning, konferanserom, Wi-Fi, parkering (mot avgift), begrenset antall, lekeplass.

Tillegg

Barneseng forhåndsbestilles, gratis. Kjæledyr mot avgift.

Annet

Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet.

Heis.

Frinetter

Bo 5 dager - betal for 4 i periodene 16/3-9/5 2024 eller 3/10-1/11 2024. 5% rabatt på 0 uker eller 8% rabatt på 1 uke i perioden 2/6-20/9 2024. i periodene 16/3-9/5 2024, 9/5-2/6 2024, 20/9-3/10 2024 eller 3/10-1/11 2024.

Ankomst

Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider