Valamar Tamaris Resort

Novigrad, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Pula (PUY): 67.3 km (52 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Valamar Tamaris Resort er et stort feriested som ligger på den vakre og grønne halvøya Lanterna, omgitt av en velholdt park med mye middelhavsvegetasjon. Her kommer du raskt inn i feriefølelsen hvor hele familien trives. Feriestedet tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for voksne og et underholdningsprogram for barn i barneklubben i Maro Club. Det er omtrent 13 km inn til det historiske sentrum av Porec.

Valamar Tamaris Resort tilbyr ulike overnattingsmuligheter: Tamaris Hotel, Casa Palma og Casa Agava med familiesuiter, Tamaris villaer og luksusvillaer samt en unik villa i et tidligere fyrtårn. Bor du i villaene kan du også velge å lage din egen mat da villaene er fullt utstyrt for egen husholdning.

Uansett hvilken innkvartering du velger, kan du bruke alle tjenestene og fasilitetene som er tilgjengelige på anlegget, fra utmerkede restauranter, bassenger og idrettsanlegg til ulike underholdningsprogrammer for barn og voksne.

Bassengområdet og strendene

Det er rundt det fine bassengområdet de fleste barnefamilier samles. Her finnes det et lite basseng for de minste, et barnebasseng med vannsklie og et stort friformet basseng for voksne. Komfortable solsenger og parasoller er inkludert, og bassengbaren er innenfor rekkevidde.

Hvis du bor i villaene, finnes det ytterligere et bassengområde, kun for gjester på Tamaris Villas.

Inne på resorten finnes det fire flotte strender som passer for familier, par og de som liker vannsport. Du kan nå strendene til fots langs små stier og det finnes et flytende badeland, mulighet for å spille sandvolleyball og et godt utvalg av ulike vannsporter.

Masse aktiviteter

På dagtid er det et variert utvalg for de aktive fra morgen til kveld. Her tilbys du minst fem forskjellige treningsaktiviteter i grupper hver dag. Er du tidlig opp, kan du prøve morgengymnastikk og senere på dagen bli med på pilates, zumba, aerobic eller noe annet som holder deg i form.

Her finnes det et dykkesenter hvor du kan ta leksjoner eller bare leie utstyr. Liker du surfing og seiling kan utstyr leies.

Du kan også leie sykkel og tråkke rundt på halvøya på dine egne oppdagelsesturer.

Valamars barneklubb, Maro, for barn i alderen 3 til 12 garanterer en begivenhetsrik ferie for de minste. Klubben har et profesjonelt utformet hobby- og underholdningsprogram for barn i ulike aldersgrupper med et bredt spekter av aktiviteter både om dagen og kvelden.

For de litt større barna finnes Multimedia Game Lounge og ulike sportsaktiviteter som f.eks. sandvolleyballturneringer, bordtennis, badminton, sykkelturer og mer.

På kvelden spilles det musikk og arrangeres underholdning for store og små. Her tilbys et variert kveldsprogram, som inkluderer noe nytt hver kveld.

Mat og drikke – all inclusive

Alle hovedmåltider som inngår i din all inclusive serveres i hotellets bufférestaurant, Mediterraneo. Til lunsj og middag tilbys lokale viner (rødt, hvite) inkludert brus, juice og vann.

Hvis du får lyst på litt snacks i løpet av dagen, svinger du forbi Istrian Tavern. I bassengbaren og baren i lobbyen er det tilgang til te- og kaffe samt lokale alkoholholdige drikker, brus og lettere snacks.

Beliggenhet

På halvøya Lanterna, en drøy mil utenfor Porec.

Slik bor du

Flotte og komfortable hotellrom og suiter i glade, lyse farger – alle med flislagte gulv. Romslige villaer i middelhavsstil med feriefølelse, alle med egen kjøkkenkrok.

Luftkondisjonering, oppvarming, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, føner, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), trimrom, spa (mot avgift), tennis (mot avgift), bar, underholdning, Wi-Fi, parkering, lekeplass.

Tillegg

Barneseng forhåndsbestilles, € 5/natt. Kjæledyr mot avgift.

Annet

Daglig renhold inngår. Sengetøy og håndduker inngår. Turistskatt inngår.

3 etasjer, heis.

Ankomst

Døgnåpen resepsjon

Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider