Residence Il Mirto

Cannigione, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Olbia (OLB): 42.3 km (54 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Som gjest på Mirto har du tilgang til et herlig basseng med saltvann. Den lille badebukten ligger bare 250–400 meter unna, hvor du finner en fin sandstrand. Her kan du velge mellom å leie en standplass til en rimelig pris, eller legge deg på den delen uten solstoler som er gratis. Nær stranden ligger det også en bar og en restaurant/pizzeria, og en liten mini-havn hvorfra det går herlige båtutflukter (må forhåndsbestilles). Det er ca. 4 km inn til byen Palau, som har butikker, barer og restauranter. Hotel Capo D`Orso ligger ved siden av Residence Mirto og her kan du benytte deres Thalasso og Spa samt golfbane (9 hull par 3) mot avgift. Hotellet har restaurant og pianobar. Wi-Fi er på pizzeria, og bar L'Approdo (gratis de første 60 min, deretter € 2 for 180 min).

​Herfra kan du enkelt oppdage det nordlige Sardinia. På hotel Capo D`Orso kan du bestille båtturer ut til skjærgården ved La Maddalena og til Korsika. De fleste båtturer går fra den lille havnen i nærheten av hotellet ditt. Personalet hjelper gjerne til med andre utflukter som du kan gjøre på egenhand med bil.

Vi anbefaler å ta bilen til stranden «La Spiaggia dei principe» i kombinasjon med et besøk til berømte Portocervo. Castelsardo er en annen by på Nord-Sardinia som er vel verdt et besøk. Strendene på søsterhotellet Valle dell´Erica er veldig fine og bør ikke gås glipp av.

Beliggenhet

  • Palau*. Her bor du rolig og herlig til oppe i et kupert område. Nærmeste flyplass er Olbia.

Slik bor du

Alle leiligheter har egen inngang og møblert veranda. Sengeplassfordelingen kan variere. Luftkondisjonering bare på soverommene. Barneseng er gratis, men må forhåndsbestilles. Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister, føner, bad/dusj og wc. Terrasse.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, åpen mai- september, solstol, strandservice (mot avgift), tennis (mot avgift), parkering.

Tillegg

Barneseng (innenfor maks antall) forhåndsbestilles, gratis.

Annet

Sluttrengjøring € 65. Kjøkkenrengjøring utføres av gjesten ellers betales € 60. Sengetøy og håndduker leies, € /pers/sett. El/gass/vann € 70/pers/uke. Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet. Depositum € 150.

1 etasje, heis mangler.

Bestill-tidlig-rabatt

15% rabatt på bestillinger gjort senest 28/2 2015.

10 % rabatt på bestillinger gjort i perioden 1/3-31/3 2015.

Frinetter

1 halvdags båtutflukt til øyene (min. alder 3 år). Gjelder ved minst 3 ukers opphold.

Ankomst

Valgfri dag og minimum 3 netter unntatt i perioden 12–18/8, da det er minimum 7 netter. Innsjekkingstid: 17:00 - 20:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider