Marea Valamar Collection Suites

Poreč, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Pula (PUY): 58.3 km (44 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Marea Valamar Collection Suites ligger i et rolig, familievennlig område rett ved stranden. Hotellet tilbyr luksuriøse, late dager med sol og bading, god mat, aktiviteter og underholdning.

I hovedrestauranten, Luna Beach Restaurant, som har en spektakulær utsikt over havet, kan du starte dagen med det som sies å være den beste gourmet-frokostbuffeen i hele Kroatia! Alle måltider serveres i bufféstil og tilbyr middelhavsmat ispedd deilige internasjonale spesialiteter. Alkoholfri drikke fra automater (juice, vann og kaffe/te) er inkludert i måltidene.

Hvis du vil prøve italienske spesialiteter, finnes det en à la carte-restaurant, La Pentola, en autentisk italiensk trattoria inne på hotellområdet. Smak deg gjennom ulike pastaretter, pizzaer og deilige fiskeretter.

Bassengområdet består av fire utendørsbassenger som passer for hele familien. Her er det plaskebassenger for de minste, morsomt opplevelsesbasseng for de litt større barna og to bassenger for voksne. Rundt bassengområdet er det en solterrasse med solsenger og parasoller (inkludert), bassengbar og gratis bassenghåndklær (mot depositum).

Du kan spasere til den fine sandstranden på noen få minutter. Her er det dusj, solsenger og parasoller (mot avgift), lekeplass og et lite oppblåsbart badeland (mot avgift) i sjøen. Du kan også leie ulike vannscootere for moro på sjøen.

Den populære baren, The Beat Beach Club, serverer gode drinker og snacks, og har et lekkert evighetsbasseng med flott utsikt over sjøen.

Hotellet har et utendørs wellness-område med mulighet for ulike massasjer.

Barneklubben Maro med maskoten Super Maro er en favoritt. Klubbens konsept er for barn opp til 12 år, og garanterer et avslappende opphold. Klubben har lekerom og et profesjonelt utformet underholdningsprogram for barn opp til tolv år.

Det historiske sentrum av Porec ligger ca. 1,5 km unna.

Slik bor du

Elegante, lyse og moderne innredede rom, alle med terrasse eller balkong. Pillow Menu, hvor du kan velge puter etter eget ønske. Alle rom er utstyrt med blant annet klimaanlegg, minibar, flatskjerm-TV med satellittkanaler og Nespresso-maskin. Badekåpe og tøfler for din komfort er tilgjengelig på rommet. Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, føner, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), spa (mot avgift), bar, underholdning, Wi-Fi, parkering (mot avgift), lekeplass.

Tillegg

Barneseng gratis.

Annet

Turistskatt inngår.

3 etasjer.

Ankomst

Døgnåpen resepsjon Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider