Fivelements Retreat Bali

Ubud, Indonesia Flagget til Indonesia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Air condition
  • Spa
  • Flyplass Denpasar Bali (DPS): 27.8 km (1 hour 5 mins)

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

I Abiansemal ligger Fivelements Retreat Bali fint til ved en elv. Herfra er vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Ubud Monkey-skogen og Campuhan fjellryggsti. Dette resort-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 6 mi (9,7 km) unna Ubud kongelige palass og 6,1 mi (9,7 km) unna Ubud marked for tradisjonell kunst. Føl deg som hjemme i et av de 9 aircondition-avkjølte gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har delvis åpen baderomsløsning med separat badekar og dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ubud Monkey-skogen - 7,7 km
Sangeh apeskog - 8 km
Agung Rai kunstmuseum - 8 km
Blanco Renaissance Museum - 8,6 km
Taman Ayun tempel - 8,8 km
Campuhan fjellryggsti - 9 km
Pura Dalem Ubud - 9 km
Saraswati-tempelet - 9,6 km
Blanco Museum - 9,7 km
Ubud kongelige palass - 9,7 km
Bali Bird Walks - 9,7 km
Ubud marked for tradisjonell kunst - 9,7 km
Scenic Rice Paddy Walk - 9,9 km
Peliatan palass - 10,3 km
Puri Lukisan-museet - 10,3 km

Nærmeste store flyplass er Denpasar (DPS-Ngurah Rai internasjonale flyplass) - 37,3 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Abiansemal? Som en av denne resorten sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 250 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 6 spabad og sykkelutleie. Dette resort-hotellet i art deco-stil tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Gjester kan hoppe på den kostnadsfrie bussen som går innen et område på 9.7 km. Smak på veganske retter på Sakti Dining-Plant Based, en restaurant med utsikt over hagen, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg. I henhold til lokale regelverk, må alle besøkende oppholde seg innendørs på overnattingsstedet under Stillhetens dag/Nyepi i et helt døgn (fra kl. 06.00). Stillhetens dag er en bevegelig helligdag som kommer i mars eller april. Det vil ikke være mulig å sjekke inn eller ut denne dagen. Ngurah Rai lufthavn (Bali internasjonale flyplass) er også stengt denne dagen.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. IDR 217800 per person
  • Avgift for flyplasstransport: IDR 726000 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider