Hotel Villa Radin

Vodice, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Split (SPU): 72.3 km (1 hour 6 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotel Villa Radin er et fint og velstelt hotell i rolige omgivelser ved stranda i Vodice. Atmosfæren er avslappet og familiær – det føles som om du befinner deg i en fredfull oase, der alt du trenger er innenfor rekkevidde. Et stenkast fra hotellet er det et lite wellness og spa med mulighet for ulike massasjer og skjønnhetsbehandlinger.

Virkelig rolig og avslappet

Hotellet er omringet av en flott, velstelt hage som dufter av magnolia, og har direkte utgang til stranda. I hagen er det et friformet basseng med solstoler og parasoll. Her er det stille og rolig, og masser av plass.

Fra restauranten har du en herlig utsikt over skjærgården. På menyen er det vellagde lokale spesialiteter og fra vinlisten kan du velge og vrake mellom lokale og importerte viner. Restauranten har åpen terrasse der du kan bestille snacks og drikke på dagtid.

Rett ved strandpromenaden på nabohotellet ligger en populær bar. Her kan du slappe av med kaffe, et glass vin eller en cocktail og bare nyte den herlige utsikten over skjærgården.

Parkering mot avgift i tidsperioden 1/6–30/9, øvrig tid uten avgift.

Sjarmerende Vodice

Du går inn til byens sentrum på bare noen minutter. I småbåthavna og i de små sidegatene finner du mange hyggelige kaféer og utmerkede restauranter med masser av fisk på menyene.

Byen er kjent for sine strender og flotte badevann. Her er det strender med anlagte badeterrasser samt mindre strender og viker med rullesten og klipper. Den sjarmerende Blue Beach-stranda er best kjent, og kan skryte av å ha Blue Flag, en kvalitetsmerking for miljø og sikkerhet.

Rundt byen finnes det over 100 km veier og sykkelstier, perfekt dersom du vil oppdage naturen i nærområdet. Hotellet har lånesykler for utflukter på egen hånd.

Utmerkede utfluktsmål med bil eller båt, er nasjonalparkene Plitvice og Kornatis vakre øyer, samt middelalderbyene Sibenik, Zadar, Trogir og Split.

Beliggenhet

Rolig og fint ved stranda og strandpromenaden, og kort gangavstand til byen.

Slik bor du

Fine og velutstyrte rom, de fleste med blant annet havutsikt, Wi-Fi, minibar, satellitt-TV og møblert balkong eller terrasse. Rommene ligger i to-etasjers bygninger med resepsjon. Luftkondisjonering, oppvarming, safe, satellitt-tv, Internett, minibar, føner, bad/dusj og wc. Balkong eller terrasse.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), bar, Wi-Fi, parkering (mot avgift).

Tillegg

Barneseng forhåndsbestilles, gratis.

Annet

Daglig renhold inngår. Sengetøy og håndduker inngår. Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet.

2 etasjer, heis.

Ankomst

Døgnåpen resepsjon Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 11:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider