Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Shinagawa Prince Hotel

Tokyo, Japan Vis på kart

Om hotellet

Har du Shinagawa Prince Hotel som ditt overnattingssted i Tokyo vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Tokyobukta og Tokyo Tower. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 1,9 mi (3,1 km) unna Tokyo Metropolitan Teien kunstmuseum og 3,3 mi (5,2 km) unna Mori kunstmuseum.

Ta deg noe å spise på et av dette hotellets mange spisesteder, som omfatter 13 restauranter og en kafé. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Nyt rekreasjonsfasiliteter som innendørs tennisbaner, et utendørs basseng og et innendørs basseng. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg).

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Vær oppmerksom på at gjester med synlige tatoveringer, ikke er tillatt i svømmebassenget og bassengområdet. Det kan tilkomme flere avgifter og retningslinjer ved bestilling for mer enn 10personer. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling. Diamond-bassenget og Night-bassenget på overnattingsstedet er kun tilgjengelige for gjester på 16år og over. Sky-bassenget er tilgjengelig for alle registrerte gjester frem til kl.18.00. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bekreftelsen de mottok etter bestilling.

Frokost er ikke inkludert i prisen for barn på fire år og eldre som deler senger som allerede finnes på rommet. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling. Dette overnattingsstedet har en selvbetjent maskin for innsjekking og utsjekking.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Basseng

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart