Ocean El Faro Resort -

Punta Cana, Dominikanske republikk Flagget til Dominikanske republikk

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Punta Cana (PUJ): 40.1 km (44 mins)

Om hotellet

Har du Ocean El Faro Resort - All Inclusive i Punta Cana (Uvero Alto) som overnattingssted, er du mindre enn 13 minutter unna Sirenis Aquagames vannpark med bil. Dette resort-overnattingsstedet med eksklusive fasiliteter ligger 5,1 mi (8,1 km) unna Macao-stranden og 15 mi (24,2 km) unna Playa Los Corales. Føl deg som hjemme på et av de 911 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder privat spabad og LCD-TV. Sengen har sengetøy av topp kvalitet og samtlige rom har en dobbeltsovesofa. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, et boblebad og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sirenis Aquagames vannpark - 5,8 km
Macao-stranden - 8,1 km
Cana Bay golfklubb - 16,7 km
Punta Blanca golfbane - 17,2 km
Arena Gorda-stranden - 18 km
Splash Water Park - 18,6 km
Iberostar golfbane - 19 km
White Sands Golf Course - 20,6 km
Arena Blanca Beach - 21 km
Princess Tower Casino, Punta Cana - 21,6 km
Cocotal Golf and Country Club - 21,7 km
Cortecito-stranden - 22,3 km
Aroma’s Museum - 23,6 km
Playa Los Corales - 24,2 km
Manati Park Bavaro - 25,3 km

Den foretrukne flyplassen for Ocean El Faro Resort - All Inclusive er Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass) - 40,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Punta Cana? Som en av dette overnattingsstedet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 560 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 4 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-overnattingsstedet i kolonialstil har dessuten wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og et spillrom. Dette overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på internasjonale retter på El Mercado, en av dette overnattingsstedets 10 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en strandbar eller en av overnattingsstedets 13 barer/lounger eller 3 barer i basseng. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette overnattingsstedet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider