Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Renaissance Boston Waterfront Hotel

Boston, USA Vis på kart

Om hotellet

Renaissance Boston Waterfront Hotel ligger sentralt i Boston. Hvis du bor her, vil du ha 5 minutter å gå til World Trade Center og 7 minutter å gå til Boston Convention and Exhibition Center. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,6 mi (1 km) unna Boston barnemuseum og 0,7 mi (1,1 km) unna Boston Harbor.

Smak på italienske retter på Sapóre Ristorante & Bar, en restaurant med en bar, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et innendørs basseng, en badstue og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (mot et tillegg), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk.

Du må være over 21 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort eller depositum kreves ved innsjekking for diverse avgiftsbelagte tjenester.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Resepsjonen på dette overnattingsstedet har begrensede åpningstider. Gjester som ankommer når resepsjonen er stengt, vil ikke kunne sjekke inn før morgenen etter.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart