Ikos Aria -

Kéfalos, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Kos (KGS): 13.9 km (15 mins)
  • Pool
  • Elevator
  • AirConditioning
  • Internetaccess
  • Telephone
  • Safetybox

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

I Kos ligger Ikos Aria - All Inclusive kun en 5 minutters kjøretur unna Kefalos strand og Agios Stefanos-stranden. Dette resort-hotellet med hele 5 stjerner ligger 1,2 mi (1,9 km) unna Kamari strand og 2,7 mi (4,4 km) unna Limnionas strand.

Føl deg som hjemme i et av de 373 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og espressomaskin. På rommet tilbys du smart-TV og en DVD-spiller, mens gratis wi-fi holder deg oppkoblet. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Rommet har telefon, samt safe og kaffetrakter/tekoker.

Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Etter et bad i et av stedets 5 utendørs svømmebasseng kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-hotellet har i tillegg gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg).

Dette resort-hotellet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på Kos, en av dette resort-hotellets 6 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en strandbar eller en av overnattingsstedets 7 barer/lounger eller 3 bassengbarer. Gratis komplett frokost serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 11.00.

Gjester har tilgang til blant annet gratis aviser i resepsjonen, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen (døgnet rundt) uten ekstra kostnad .

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider