Hyatt Place San Juan/City Center

San Juan, Puerto Rico Flagget til Puerto Rico

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Basseng
  • Heis
  • Restaurant
  • Internett

Om hotellet

I San Juan (Isla Grande) ligger Hyatt Place San Juan/City Center mindre enn en 15 minutters spasertur unna Puerto Rico konferansesenter og Condado Beach. Dette hotellet ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Pan American Pier og 2,3 mi (3,7 km) unna San Juan havn.

Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Gallery Kitchen, eller få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé serveres fra kl. 06.30 til kl. 09.00 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 09.30 i helgene, mot et tillegg.

Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi og bryllupstjenester.

Du må være over 21 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Ytterligere skatter tilkommer de daglige parkeringsgebyrene på dette overnattingsstedet. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling. Det er Hyatts praksis å gå inn på alle bebodde gjesterom minimum én gang hvert døgn, selv om gjesten har bedt om å ikke bli forstyrret. Passende tiltak har blitt tatt for å gi den registrerte gjesten beskjed før noen går inn på gjesterommet.

I henhold til Hyatts retningslinjer skal en av deres ansatte besøke opptatte gjesterom minst én gang i døgnet, selv om gjesten har bedt om å ikke bli forstyrret. De vil legge til rette for at gjestens privatliv blir ivaretatt ved å si ifra til gjesten i forkant av besøk på rommet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider