Iberotel Palace - Adults Friendly 16 Years Plus

Hadaba, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Sharm el-Sheikh (SSH): 19.0 km (16 mins)

Om hotellet

Velger du Iberotel Palace - Adults Friendly 16 Years Plus som overnattingssted i Sharm El Sheikh, har du bare 15 minutter å kjøre til både Naama-bukta og Naamabukten strand. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 7,5 mi (12,1 km) unna Domina Coral Bay kongressenter og 8 mi (12,9 km) unna Sharks-bukta. Føl deg som hjemme i et av de 263 gjesterommene, som har minibar og LED-TV. Rommene har egen balkong. Underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sharm gamle marked - 0,4 km
Sharm El-Sheikhs gamleby - 0,4 km
Terrazzina-stranden - 0,7 km
Coptic Church - 1,1 km
Rødehavet - 1,4 km
Alf Leila Wa Leila - 1,7 km
Aqua Blue Water Park - 1,8 km
Il Mercato Mall - 2,2 km
Hadaba-stranden - 3,3 km
Ras um Sid - 3,4 km
Al Musterfa Mosque - 3,9 km
Naama-bukta - 6,1 km
Mas Bowling Center - 6,8 km
Naamabukten strand - 7,1 km
Cleo Park - 7,8 km

Den foretrukne flyplassen for Iberotel Palace - Adults Friendly 16 Years Plus er Sharm El Sheikh (SSH-Sharm El-Sheikh internasjonale flyplass) - 19,9 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Etter et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), frisørsalong og tur-/billettassistanse. Dette hotellet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på internasjonale retter på La Coupole, en av dette hotellets 4 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en strandbar, en bassengbar og 5 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 18.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjester under 16 år har ikke adgang til dette overnattingsstedet. Det er bare for voksne.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det er nødvendig med bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider