Dreams Vista Cancun Golf & Spa Resort -

Cancún, Mexico Flagget til Mexico

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Cancún (CUN): 21.8 km (30 mins)

Gjesters vurdering

| 5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Reiser du til Cancun og har Dreams Vista Cancun Golf & Spa Resort - All Inclusive som ligger ved havet som ditt overnattingssted, er du bare en 10 minutters kjøretur unna Puerto Cancun golfbane og El Meco arkeologiske utgravingsområde. Dette resort-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 3,1 mi (5 km) unna Puerto Cancún Marina Town Center og 3,4 mi (5,5 km) unna Plaza Las Americas. Føl deg som hjemme i et av de 416 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og smart-TV. Sengen har Select Comfort-madrass, dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en 48-tommers flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ultramar Ferry Puerto Juárez - 1,6 km
Gran Puerto brygge - 1,7 km
Séptimo Día adventistkirke - 1,9 km
Museo Iconografico de la Carrera Panamericana - 2,3 km
Mercado 23 - 2,4 km
El Niño Beach - 2,6 km
Benito Juarez kommunebygning - 3 km
Cristo Rey kirke - 3,1 km
Las Palapas-parken - 3,1 km
Puerto Cancun golfbane - 3,1 km
PlayCity Casino - 3,2 km
Xbalamqué teater - 3,3 km
Mercado Ki Huic - 3,3 km
Ceviche-plassen - 3,5 km
Puerto Cancún Marina Town Center - 3,8 km

Nærmeste store flyplass er Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun internasjonale flyplass) - 20,5 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Cancun? Som en av denne resorten sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 784 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 5 møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 3 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Denne resorten har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på lokale og internasjonale retter på Vista Prime Asado, en av denne resortens 7 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en strandbar eller en av overnattingsstedets 6 barer/lounger eller 2 bassengbarer. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.30.

  • Kjæledyravgift: USD 50 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 20.00.
  • Golf og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ett barn (per registrerte voksne) som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider