Travellers Pearl by Storytellers

Funchal, Portugal Flagget til Portugal

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Air condition
  • Flyplass Madeira (FNC): 16.8 km (18 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Boligen har fasiliteter for rullestolbrukere og heis. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Parkeringsfasiliteter tilgjengelig for gjester inkluderer en garasje og en parkeringsplass (uten ekstra kostnad). Andre tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en transporttjeneste, et myntvaskeri og en hotellbuss. En sykkelutleie gir gjestene muligheten til å utforske området på egen hånd.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Rommene har en dobbeltseng og en sovesofa. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe og minibar er også tilgjengelig. En fullt utstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyrtopp, mikrobølgeovn og te-/kaffestasjon samt et komplett sett med kjøkkenutstyr er standard. Det er også vaskemaskin, strykejern og buksepresse. En telefon, en TV, en radio og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene er utstyrt med dusj og hårføner. Noen av de rullestolvennlige rommene har et rullestoltilpasset bad. Overnattingsstedet har familierom og røykfrie rom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på overnattingsstedet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på overnattingsstedet, inkludert kanopadling, katamaraning, kajakkpadling, dykking og fotturer.

En deilig frokost gir energi for resten av dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider