Apartments Markic

Trogir, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Air condition
  • Flyplass Split (SPU): 9.7 km (12 mins)

Gjesters vurdering

| 5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hvis du velger denne leiligheten som ditt overnattingssted når du skal besøke Seget, bor du nær stranden og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Baotic Marina og Det grønne marked. Denne leiligheten ligger 19,3 mi (31,1 km) unna Diokletians slott og 19,6 mi (31,6 km) unna Split havn. Føl deg som hjemme i denne leiligheten, som er utstyrt med airconditioning og et kjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Det finnes en privat møblert balkong eller terrasse. Wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert, og underholdningen er sikret med digital-TV. Det private badet har separat badekar og dusj, dypt avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Baotic Marina - 1 km
Trogir Historic Site - 2,4 km
Cipiko-palasset - 2,5 km
Radovan's Portal - 2,5 km
St. Lovro-katedralen - 2,6 km
Hertugens palass - 2,6 km
St. Barbaras kirke - 2,6 km
Ivan Orsini kapell - 2,6 km
Convent of St Nicholas - 2,6 km
Eks Fanfogna Park - 2,7 km
Vitturi tårn - 2,7 km
St. Michael klokketårn - 2,8 km
Trogir-torget - 2,8 km
Det grønne marked - 2,8 km
Marmonts monument - 2,9 km

De nærmeste flyplassene er:
Split (SPU) - 7,1 km
Brac (BWK) - 77,5 km

Foretrukket flyplass for denne leiligheten er Split (SPU).

Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet utendørs tennisbaner eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Denne leiligheten har dessuten wi-fi (inkludert) og grill. Du kan få deg noe å spise på 10 kafeer på denne leiligheten. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 10 strandbarer.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Seget pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: fra 1 oktober til 31 mars, EUR 1.00 per person, per natt for voksne, EUR 0.50 per natt for gjester mellom 12 og 17 år. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: fra 1 april til 30 september, EUR 1.40 per person, per natt for voksne, EUR 0.70 per natt for gjester mellom 12 og 17 år. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år år.
  • Rengjøringsgebyr: 30.00 EUR per overnattingsenhet, per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 30 EUR (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Opptil 2 barn som er 10 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider