Hotel Quadrille Relais & Châteaux

Gdynia, Polen Flagget til Polen

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Oppvarmet basseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Gdansk (GDN): 20.8 km (26 mins)

Gjesters vurdering

| 4,8/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Quadrille Conference & Spa er en ekte perle – et unikt botique-hotell med utmerket service og alt du trenger for noen deilige, avslappende dager.

Interiøret er inspirert av boken «Alice i eventyrland» og du finner koblinger til fri tolkning av Alice og hennes eventyr rundt om på hotellet.

Du bor i tiltalende, godt utstyrte rom og suiter med høy komfort og smakfull, gjennomtenkt minimalistisk interiør. Suitene er i hovedbygningen, og hver av dem har sitt eget preg i både stil og fargevalg. Rommene, som ligger i en sidebygning, er store og noen i første etasje har terrasse. I både rom og suiter er det, for enkelthetens skyld, bl.a. klimaanlegg, flotte kontinentalsenger, te- og kaffefasiliteter, trådløst Internett og badekåper/-tøfler. Begge bygningene er forbundet med en underjordisk korridor.

Hotellets restaurant, «Bialy Królik», er prisbelønt! Her kan du spise tradisjonelle polske retter, noen utvalgte spesialiteter fra ulike deler av landet. Råvarene er lokalt dyrket, nøye utvalgt og tilberedt med en moderne vri. Dessuten er vinkartet imponerende og servicen i toppklasse. I kjelleren er det en rustikk pub med en avslappet atmosfære, hvor du kan slappe av med en drink, kaffe eller te. Noen kvelder i uken bys det på jazz-konsert eller lignende musikkbegivenheter.

Elegante Quadrille Spa byr på høyteknologiske kosmetiske behandlinger og ulike massasjer. En populær massasje er Shiatsu, samt tibetansk lydmassasje ved hjelp av gonger og lydskåler. Det finnes også et 15 meter langt svømmebasseng, jaccuzi, dampbad, badstue og trimrom.

Quadrille Conference & Spa ligger i et rolig villaområde omgitt av en liten park, rett utenfor sentrum av Gdynia. Det er ca. 3 km til det store shoppingsenteret «Centrum Riviera», og ca. 5 km til Sjøfartsmuseet. Parkering inkludert.

Slik bor du

Fine rom og suiter med bl.a. klimaanlegg, komfortable kontinentalsenger, te- og kaffefasiliteter, trådløst internett og badekåper og tøfler. Luftkondisjonering, oppvarming, safe, satellitt-tv, Internett, føner, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, innendørsbasseng, trimrom, badstue, boblebad, spa (mot avgift), bar, konferanserom, Wi-Fi, parkering.

Annet

3 etasjer, heis.

Ankomst

Valgfri ankomstdag. Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 11:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider