Dreams Dominicus La Romana -

Bayahibe, Dominikanske republikk Flagget til Dominikanske republikk

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Punta Cana (PUJ): 71.4 km (56 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du har Dreams Dominicus La Romana - All Inclusive i San Rafael del Yuma som overnattingssted, bor du på stranden, kun 1 minutter å kjøre fra Dominicus beach og 9 minutter fra Bayahibe-stranden. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 15,5 mi (24,9 km) unna Casa de Campo Marina og 15,6 mi (25,2 km) unna La Romana havn. Føl deg som hjemme i et av de 488 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar (inkludert) og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj, regndusjhode og hårføner. Rommene har safe og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Dominicus beach - 0,8 km
Parque Nacional del Este - 1,9 km
Monumento Natural Punta Bayahibe - 4,6 km
Bayahibe-stranden - 4,6 km
La Palmilla strand - 1,9 km
Padre Nuestro-grotten - 5,3 km
Chicho-grotten - 6,1 km
Conquista Park - 13,8 km
Dye Fore Golf Club - 22,8 km
The Links - 23 km
Casa de Campo ridesenter - 23,8 km
Teeth of the Dog golfbane - 24,2 km
Casa de Campo Marina - 24,9 km
La Romana havn - 25,2 km
Caletón-stranden - 25,2 km

De nærmeste flyplassene er:
La Romana (LRM-La Romana internasjonale flyplass) - 19 km
Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass) - 71,3 km

Foretrukket flyplass for Dreams Dominicus La Romana - All Inclusive er Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 4 utendørsbassenger, 2 spabad og en nattklubb. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på franske retter på Bordeaux (Adults Only), en av dette hotellets 10 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en strandbar, en bassengbar og 7 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke.

  • Depositum for kjæledyr: 65 USD per natt
  • Kjæledyravgift: USD 65 per overnattingsenhet, per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider