Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel,

Athen, Hellas Vis på kart

Om hotellet

Velger du Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens som ditt overnattingssted i Athen, vil du ha Det greske parlamentet like rundt hjørnet og bare 15 minutter å gå til Akropolis-museet. Dette hotellet med hele 5 stjerner ligger 0,3 mi (0,4 km) unna Benaki-museet og 0,7 mi (1,2 km) unna Omonoía-plassen.

Smak på middelhavsretter på GB Roof Garden Restaurant, en restaurant med en bar, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørs basseng, et innendørs basseng og en badstue. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg).

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Det er ikke parkering på hotellets område. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Basseng
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart