Azul Beach Resort Riviera Cancun, Gourmet by Karisma

Puerto Morelos, Mexico Flagget til Mexico

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Cancún (CUN): 19.7 km (22 mins)

Om hotellet

Velger du Azul Beach Resort Riviera Cancun, Gourmet All Inclusive by Karisma i Puerto Morelos som overnattingssted, bor du på stranden, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Puerto Morelos Beach og Puerto Morelos nasjonale maritime park. Dette resort-overnattingsstedet med eksklusive fasiliteter ligger 9 mi (14,4 km) unna Moon Palace golfklubb og 15,1 mi (24,3 km) unna Maroma strand. Føl deg som hjemme på et av de 435 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder privat spabad inne og Flatskjerm-TV. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Petempich-bukten - 0,1 km
Puerto Morelos nasjonale maritime park - 0,1 km
Puerto Morelos Beach - 2,9 km
San Jose katolske sognekirke - 6,5 km
Dr. Alfredo Barrera Marin botaniske hage - 11,2 km
Costa Occidental de Isla Mujeres, Punta Cancún y Punta Nizuc nasjonalpark - 11,8 km
Colocación Capsula del Tiempo Santuario de la Esperanza - 11,9 km
Puerto Morelos bytorg - 12,3 km
Puerto Morelos rev - 12,4 km
Håndverksmarked - 12,6 km
Ojo de Agua strand - 12,8 km
El Tinto golfbane - 14,2 km
Moon Palace golfklubb - 14,4 km
Xoximilco - 18,5 km
Wet n' Wild Cancun - 20,9 km

De nærmeste flyplassene er:
Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun internasjonale flyplass) - 20,4 km
Cozumel, Quintana Roo (CZM-Cozumel internasjonale flyplass) - 73,7 km

Foretrukket flyplass for Azul Beach Resort Riviera Cancun, Gourmet All Inclusive by Karisma er Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Puerto Morelos? Som en av dette overnattingsstedet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 293 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 6 utendørsbassenger, utendørs tennisbaner og et døgnåpent helsestudio. Dette resort-overnattingsstedet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Dette overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Smak på internasjonale retter på SPOON, en av dette overnattingsstedets 6 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Slapp av med noe godt i glasset på en av overnattingsstedets 6 barer/lounger eller 3 bassengbarer. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 11.30.

  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider