Olive Grove Suites Boutique Hotel

Moraitika, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Flyplass Korfu (CFU): 19.8 km (34 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Tjenester som bagasjeoppbevaring og safe sikrer et komfortabelt opphold. Trådløs internettilgang i fellesområdene (uten ekstra kostnad) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Andre fasiliteter inkluderer et bibliotek. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil (uten ekstra kostnad). Andre tjenester inkluderer transport, romservice og et myntvaskeri. En sykkelutleie gir gjestene muligheten til å utforske området på egen hånd. Gratis aviser er tilgjengelig.

Aircondition sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe og minibar er også tilgjengelig. Ekstra bekvemmeligheter inkluderer en te- og kaffestasjon. Andre funksjoner inkluderer telefon, satellitt-TV og WiFi (mot en avgift). Gjestene vil også finne tøfler på rommene. Hårføner og badekåper er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar.

Gjestene kan nyte et utvalg av sports- og underholdningstilbud. Solsenger og parasoller på terrassen inviterer gjestene til å slappe av og slappe av. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling, et spa og massasjebehandlinger. En danseklubb og en nattklubb avrunder underholdningstilbudene.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en kafé og en bar. Halvpensjon kan bestilles. Frokost og en à la carte-middag byr på kulinariske herligheter hver dag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider