La Concha Boutique Apartments

Arrecife, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Voksenhotell
  • Flyplass Lanzarote (ACE): 3.5 km (7 mins)
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. For å sikre gjestene et komfortabelt og avslappende opphold, tilbyr komplekset ulike tjenester og fasiliteter, inkludert bagasjeoppbevaring, safe, bilutleie, medisinsk assistanse, faksmaskin, røykvarsler og røykeområde. Trådløs internettilgang (uten ekstra kostnad) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil (uten ekstra kostnad). En sykkelutleie gir gjestene muligheten til å utforske området på egen hånd.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Separate soverom er tilgjengelig. En safe gir sikker oppbevaring av gjestenes personlige eiendeler. Kjøleskap, komfyrtopp, mikrobølgeovn, kaffe- og testasjon og oppvaskmaskin er standardutstyr. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon, TV og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og boblebad. og hårføner. Rullestolvennlige rom kan bestilles. Komplekset har røykfrie rom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på komplekset sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Det behagelig oppvarmede vannet i utendørsbassengområdet garanterer behagelig svømming. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på komplekset, inkludert sykling/terrengsykling, massasjebehandlinger, solarium og fotturer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider