Hotel Riomar

Lagos, Portugal Flagget til Portugal

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Faro (FAO): 91.9 km (1 hour 3 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 3,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere og heis. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy på parkeringsplassen uten ekstra kostnad. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk hjelp, romservice, vaskeritjeneste og en frisør. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. Gratis aviser er tilgjengelig. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. skrivebord. Andre funksjoner inkluderer telefon, TV og WiFi (uten ekstra kostnad). Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Parasoller på terrassen er også tilgjengelig. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er sykling/terrengsykling og fiske tilgjengelig. Med windsurfing, kanopadling, snorkling og dykking tilgjengelig, vil fans av vannsport ha mye å velge mellom. Gjestene kan nyte innendørsaktiviteter, inkludert biljard. Et spa, skjønnhetssalong og massasjebehandlinger er tilgjengelig i velværeområdet.

Spiseområdet inkluderer en restaurant og en bar. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Spesielle måltider, inkludert diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider