Holiday Inn Paris - Notre Dame

Champs-Elysées, Frankrike Flagget til Frankrike

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Paris CDG (CDG): 34.5 km (49 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i Paris, og er ideelt for forretningsreisende så vel som familier.

Hotellet har heis og har 108 røykfrie rom. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe, minibank og drikkeautomat. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom og et lekerom. Gjestenes kjøretøy kan parkeres i garasjen, med forbehold om tilgjengelighet. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en barnevakt, en barnepass, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et mynt-operert vaskeri og en hotellbuss. En sykkelutleie gir gjestene muligheten til å utforske området på egen hånd. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Rommene har en dobbeltseng eller en sovesofa. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon, TV og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. En kveldsforberedelse av sengen gir gjestene ekstra komfort om kvelden. Badene er utstyrt med dusj og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom kan bestilles. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på på hotellet, inkludert et treningsstudio, et spa, en badstue, et dampbad og massasjebehandlinger.

Spisefasiliteter inkluderer en røykfri restaurant, en spisesal, en kaf og en bar. En styrkende frokost serveres hver dag. Personalet serverer også gjerne barnas måltider.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider