1 Lexham Gardens Hotel

Kensington, Storbritannia Flagget til Storbritannia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Flyplass London Gatwick (LGW): 59.7 km (1 hour 14 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Gjesters vurdering

| 3,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet har en praktisk beliggenhet i hjertet av Kensington i London sentrum, med lett tilgang til en rekke attraksjoner, inkludert Science Museum, Natural History Museum, Royal Albert Hall og West End Theatres. Det har en ideell beliggenhet innen gangavstand fra tunnelbanestasjonene Earl's Court, High St Kensington og Gloucester Road. Det er også mange restauranter, barer og små kaffebarer i nærheten. Hotellet ligger kun 1 km fra Knightsbridge og Harrods. Kensington High Street ligger 500 meter unna, og den grønne Hyde Park ligger omtrent 800 meter fra hotellet.

Hotellet har heis og har 55 rom. Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. En peis skaper en koselig atmosfære. Gjester ved hotellet kan nyte en rekke rekreasjonsfasiliteter, inkludert hage, under oppholdet. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil. Andre tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste og medisinsk hjelp. For å hjelpe gjestene med deres forretnings- og kommunikasjonsbehov, tilbyr forretningssenteret en faksmaskin.

Rommene er utstyrt med sentralvarme. Separate soverom er tilgjengelig. Verdisaker kan oppbevares trygt i en safe. Andre funksjoner inkluderer en mikrobølgeovn og en kaffe- og testasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Andre funksjoner inkluderer en telefon med direktenummer, TV og WiFi (uten ekstra kostnad). Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Et velværeområde med spa er tilgjengelig på hotellet.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, et frokostrom og en kaf. En kontinental frokost og lunsj byr på kulinariske herligheter hver dag. Personalet serverer også gjerne barnas måltider.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider