Hotel Moon Dreams Calabahia

Rincón de la Victoria, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 50 m
  • Flyplass Málaga (AGP): 26.9 km (22 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Gjesters vurdering

| 3,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger kun 60 m fra stranden og 15 minutter fra Málaga sentrum i et av de roligste områdene på Costa del Sol. Hotellet er omgitt av strender og tilbyr den perfekte basen for vannsport, golf og utflukter til spektakulære regionale attraksjoner. Malaga lufthavn ligger kun 20 minutter (rundt 25 km) unna.

Hotellet har 95 rom, inkludert 3 juniorsuiter, 4 suiter og 83 dobbeltrom, som ligger på 5 etasjer og kan nås med heis. Flerspråklig personale i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer leiebil, medisinsk hjelp, romservice, vaskeritjeneste og myntvaskeri. En sykkelutleie gir gjestene muligheten til å utforske området på egen hånd. Gratis aviser er tilgjengelig. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne et kjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. Telefon, TV, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med en dusj, et badekar og et bidet. og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom, røykfrie rom og røykerom.

Utendørsbassengkomplekset tilbyr en forfriskende forfriskning. Forfriskende drinker i bassengbaren og et avslappende bad i boblebadet er den perfekte måten å slappe av på. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Aktive gjester kan nyte sykling/terrengsykling. Ulike velværetilbud er tilgjengelig på hotellet, inkludert spa, badstue, hammam, massasjebehandlinger og solarium. Barna blir tatt godt vare på i barneklubben.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en spisesal, en kafé og en bar. Halvpensjon tilbys som serveringsalternativ. Frokost og en fast middagsmeny serveres hver dag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider