JA Lake View Hotel

Jebel Ali Village, De forente arabiske emirater Flagget til De forente arabiske emirater

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flyplass Abu Dhabi internasjonale lufthavn (AUH): 86.9 km (57 mins)
  • Flyplass Dubai (DXB): 65.7 km (57 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette øko-hotellet er ideelt for aktive feriegjester, unge mennesker og naturelskere, og ligger i et rolig område i Dubai, rett ved sjøen.

Feriestedet har heis og har 348 rom. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Bagasjeoppbevaring, safe og minibank er tilgjengelig. Trådløs internettilgang i fellesområdene (uten ekstra kostnad) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Ferieanlegget har fasiliteter for rullestolbrukere. Det er en rekke butikker også. Eiendommen til komplekset har en lekeplass og en nydelig hage. Andre fasiliteter inkluderer et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy på parkeringsplassen uten ekstra kostnad. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en barnevakttjeneste, en barnepasstjeneste, en bilutleietjeneste, en transporttjeneste, romservice, en alarmtjeneste, en vaskeritjeneste, en frisør, en sidetjeneste og et hotell doktor. Gratis aviser er tilgjengelig. Forelesninger, presentasjoner og møter kan holdes i et av de 5 konferanserommene.

Rommene har kjøkken og bad. Klimaanlegg sørger for behagelige temperaturer. I de fleste boenhetene kan du nyte utsikten over havet fra en balkong eller terrasse. Rommene har en king-size-seng og en sovesofa. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Det er også safe og skrivebord eller, mot en ekstra avgift, minibar. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon, TV og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Tøfler er inkludert. Badene er utstyrt med dusj og badekar. Hårføner, sminkespeil, badekåper og telefon er tilgjengelig for daglig bruk. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Feriestedet har familierom og røykfrie rom.

Gjestene kan kjøle seg ned i et av de 7 utendørsbassengene. Det er også et barnebasseng. Et boblebad inviterer gjestene til å berolige musklene, og en snackbar ved bassenget vil ta seg av sultne mager. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Det brede utvalget av aktiviteter som tilbys på feriestedet sikrer at det er noe nytt å gjøre hver dag, inkludert tennis, sandvolleyball, golf, en puttinggreen, paddletennis, bueskyting, ridning og jogging. Gjestene kan delta i et omfattende vannsportprogram, som inkluderer vannski, seiling, katamaraning, kajakkpadling, dykking og vannfitting, med kitesurfing og bananbåtturer tilgjengelig mot en avgift. Komplekset tilbyr en rekke innendørsidretter, inkludert treningsstudio, bordtennis, badminton, biljard, squash, yoga, callisthenics og aerobic eller, mot en avgift, dart. Ulike velværealternativer er tilgjengelig på feriestedet, inkludert et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, en skjønnhetssalong og massasjebehandlinger. Ytterligere fritidsaktiviteter inkluderer et underholdningsprogram, en barneklubb, et barnediskotek og levende musikk.

Spisefasiliteter inkluderer 3 restauranter, en spisesal, en kaf, en bar og en lobbybar. Forfriskende drinker i strandbaren er en perfekt måte å nyte varmt vær på. Serveringsalternativene inkluderer halvpensjon, helpensjon og all-inclusive. Spesialtilbud venter på all-inclusive-gjester – snacks samt et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. Frokost, brunsj, lunsj og middag vil tilfredsstille store og små appetitt. Glutenfrie måltider, vegetarretter og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Babymat (på forespørsel) sørger for de smås velvære. Show cooking er en spesielt spesiell attraksjon.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider