Myrion Beach Resort & Spa

Geráni, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstand sentrum: 2 km
  • Flyplass Kreta/Chania (CHQ): 34.5 km (37 mins)
  • CarefullySelected

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Myrion Beach Resort & Spa er et elegant ferieanlegg i utkanten av byen Gerani. Her er det rolig og fredelig, og det meste man kan trenge for en hyggelig og avslappet ferie.

Ferieanlegget har to restauranter og en lobbybar i loungestil. Det meste av det du spiser er lokaldyrket, og det legges stor vekt på å servere godt tilberedte retter etter gamle familieoppskrifter. I bufférestauranten serveres en næringsrik frokost med glutenfrie alternativer. Hvis du velger å spise lunsj eller middag på hotellet, kan du velge mellom kretiske retter samt et utvalg fra det internasjonale kjøkkenet. Et par ganger i uken arrangeres temamiddager med et utvalg av asiatiske, meksikanske og italienske retter.

Bassengområdet består av et hovedbasseng og barnebasseng. Her finnes det solterrasse med solstoler og parasoller. Et steinkast fra bassenget ligger feriestedets private strand, men du kan også velge å spasere og finne din egen favorittplass langs den to kilometer lange stranden.

På ferieanlegget er det en spa- og velværeavdeling samt et lite treningsstudio. Du har også mulighet til å spille padel eller ta timer med feriestedets instruktør.

Den lille rolige byen Gerani ligger innen behagelig gangavstand. Byen har klart å beholde mye av sin greske sjarm, og her finnes det noen restauranter og barer samt minimarkeder og en baker. Til livlige Platanias er det ca. 2 km, og til sjarmerende Chania i underkant av 20 mil.

Slik bor du

Moderne møblerte og velutstyrte rom med blant annet klimaanlegg, wi-fi, flat-TV med satellittkanaler og et lite kjøleskap. Noen rom har svømmebasseng eller privat basseng. Internett.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, innendørs-/utendørsbasseng, solstol, strandservice, trimrom, spa (mot avgift), bar, underholdning, konferanserom, Wi-Fi, parkering, lekeplass.

Tillegg

Halvpensjon € 13/pers/dag. Barneseng forhåndsbestilles, gratis. Barnestol gratis.

Annet

Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet.

3 etasjer, heis.

Ankomst

Valgfri dag. Innsjekkingstid: 15:00, utsjekkingstid: 11:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider