Tokyo Marriott Hotel

Tokyo, Japan Flagget til Japan

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Tokyo International Airport (HND): 10.6 km (17 mins)
  • Flyplass Narita internasjonale lufthavn (NRT): 75.4 km (1 hour 5 mins)
  • Bar
  • Heis
  • Restaurant

Om hotellet

Velger du Tokyo Marriott Hotel i Tokyo (Shinagawa) som overnattingssted vil du bare ha 5 minutter å kjøre til både Sengakuji-tempelet og Meiji Gakuin universitet. Dette hotellet med hele 4,5 stjerner ligger 1,7 mi (2,7 km) unna Tokyobukta og 2,8 mi (4,5 km) unna Tokyo Tower.

Dra nytte av blant annet et treningssenter eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi inkludert, concierge-tjenester og bryllupstjenester. Gjester kan hoppe på den kostnadsfrie bussen som går innen et område på 1.2 km.

Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), et forretningssenter og gratis aviser i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport i et begrenset tidsintervall, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten.

Smak på amerikanske retter på Lounge and Dining G, en restaurant med en bar/lounge og utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Føl deg som hjemme i et av de 242 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Gratis internettilgang via kabel og wi-fi gjør at du kan surfe på nettet, og rommets kabel-TV byr på underholdning. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og gratis toalettartikler. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord.

Kafé | Bar | Restaurant

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider