Ormos Atalia Village

Bali, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 150 m
  • Flyplass Kreta/Heraklion (HER): 53.6 km (50 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Om hotellet

Dette hotellet har en fredelig beliggenhet på den nordlige siden av øya Kreta, ca. 200 m fra turistsenteret i Balí. Den lokale rullesteinstranden ligger rett over veien fra hotellet, og forbindelser til offentlig transport er 2 km unna. Heraklion flyplass ligger 50 km fra hotellet.

Gjestene kan velge mellom 40 leiligheter, 2 enkeltrom og 28 dobbeltrom. Det vennlige personalet i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Safe og valutaveksling er tilgjengelig. Trådløs internettilgang i fellesområdene (mot en avgift) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Eiendommen til leilighetshotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom og et lekerom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Andre tjenester inkluderer barnevakt, barnepass, bilutleie, medisinsk hjelp, alarmtjeneste, vaskeritjeneste og hotellbuss. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie (mot en avgift) for å utforske området rundt. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng og en sovesofa. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger og ekstrasenger kan bestilles for yngre gjester. En safe gir sikker oppbevaring av gjestenes personlige eiendeler. Kjøkkenkroken har kjøleskap og kaffe- og tekoker. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio, stereoanlegg og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Hotellet har familierom og 70 røykfrie rom.

Solsenger og parasoller på solterrassen fullfører ferien. Forfriskende drinker serveres i snackbaren ved bassenget. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er sykling/terrengsykling og fiske tilgjengelig. Vannsportsentusiaster kan nyte kanopadling, snorkling og dykking. Et treningsstudio og bordtennis eller, mot en avgift, biljard er blant sports- og fritidstilbudene som er tilgjengelige. Et spa, massasjebehandlinger og solarium er tilgjengelig i velværeområdet. Underholdningstilbud og fritidsfasiliteter inkluderer en danseklubb og en nattklubb.

Spisefasiliteter inkluderer en røykfri restaurant, en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast og halvpensjon. En sjenerøs frokostbuffé, lunsj og middag byr på mye deilig variasjon.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider