Tower Suites by Blue Orchid Hotels

Bloomsbury, Storbritannia Flagget til Storbritannia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass London Gatwick (LGW): 80.5 km (1 hour 10 mins)

Om hotellet

Tower Suites hotel by Blue Orchid er et av de beste 5-stjerners hotellene i London. Tower Suites ligger i hjertet av byens berømte forretningsdistrikt med utsikt over Themsen og Tower Bridge, og er det nyeste tilskuddet til gruppens samling av boutiquehoteller i London.

Tower Suites er et førsteklasses hotell nær Tower Bridge London, Storbritannia som tilbyr en kombinasjon av luksuriøse studioer og suiter nær Tower of London. De fullt utstyrte rommene er komplette med eget moderne bad, kjøkken eller kjøkkenkrok med toppmoderne bekvemmeligheter.

Hotellet ligger i nærheten av Tower Bridge i London. Gjestene vil finne byens livligste turistattraksjoner rett utenfor Tower Suites. Hotellet ligger et steinkast fra mylderet av shopping- og spisesteder i området rundt, og har også en bar, restaurant og luksuriøse fritidstilbud på stedet, fra spa- og groomingstudio til treningssenter og velværetjenester.

Tower Suites by Blue Orchid tilbyr en komplett frokostbuffé.

Blant fasilitetene på dette overnattingsstedet finnes det en italiensk restaurant, en kaffelounge og en døgnåpen bar. Romservice, concierge-tjenester og gratis Wi-Fi tilbys også.

Populære severdigheter i nærheten av overnattingsstedet er blant annet Tower Bridge, Sky Garden og Brick Lane. Boligen ligger i nærheten av flere transportmuligheter. Nærmeste flyplass er London City Airport, 10 km fra Tower Suites by Blue Orchid.

Slik bor du

Rommene har kjøkken, klimaanlegg, flatskjerm-TV med satellittkanaler, vannkoker, dusj, hårføner og skrivebord. På hotellet har rommene et garderobeskap og eget bad. Telefon, Internett, kaffekoker, føner, strykebrett, strykejern og bad/dusj.

Annet

Heis.

Ankomst

Innsjekkingstid: 15:00, utsjekkingstid: 11:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider