Apartamentos Monasterio de San Antonio

Garachico, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Tenerife (TFS): 63.6 km (59 mins)
  • Flyplass Tenerife North Airport (TFN): 45.6 km (39 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Gjesters vurdering

| 3,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Disse leilighetene ligger i Icod de los Vinos. I en høyde på 325 meter over havet kan gjester som bor på etablissementet nyte privilegerte grønne omgivelser fulle av palmetrær. Sentrum av byen ligger omtrent 800 meter fra etablissementet, og er hjemsted for butikker og det berømte tusenårsdragetreet. Du finner restauranter og offentlige transportforbindelser innen bare 50 meter fra leilighetene, mens utesteder og turistattraksjoner ligger litt lenger unna i Puerto de la Cruz. Den nærmeste stranden kan nås på en halvtime med offentlig transport, eller på rundt 15 minutter med bil. Tenerife North Airport og Tenerife South Airport ligger henholdsvis ca. 45 og 130 km fra overnattingsstedet.

En hyggelig atmosfære venter gjestene i 7 rom og 6 leiligheter. Resepsjonen er åpen hele døgnet. En safe, romservice, klesvask og en frisør er tilgjengelig. Trådløs internettilgang (mot en avgift) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet mens de er på ferie. Det er en rekke butikker også. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Sykkeloppbevaring er tilgjengelig for gjestene. Det er også en sykkelutleietjeneste.

Rommene er utstyrt med individuelt justerbar oppvarming. En balkong eller terrasse er blant standardfasilitetene til noen rom. Rommene har en dobbeltseng. Verdisaker kan oppbevares trygt i en safe. Det er en fullt utstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyrtopp, mikrobølgeovn og kaffe- og tekoker. Telefon, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) tilbys også. Badene har hårføner og er utstyrt med dusj og badekar. Som en spesiell funksjon er badene også utstyrt med kosmetiske produkter og et utvalg håndklær. Rullestoltilpassede rom kan også bestilles. Leilighetskomplekset har røykerom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på komplekset sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. Fritidsaktiviteter og fasiliteter på komplekset inkluderer sykling/terrengsykling, golf, treningsstudio og solarium, eller massasjebehandlinger mot betaling.

Komplekset har en restaurant og en bar.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider