Hotel Kathrin Beach

Adele, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 10 m
  • Flyplass Kreta/Heraklion (HER): 75.7 km (1 hour 4 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Gjester på jakt etter den perfekte suveniren vil garantert finne den i gavebutikken. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom, et lekerom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy på parkeringsplassen uten ekstra kostnad. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, barnevakt, barnepass, bilutleie, medisinsk assistanse, romservice, vaskeritjeneste og skyttelbuss til hotellet. En sykkelutleie tilbyr alt nødvendig utstyr for å utforske området rundt. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng. Separate soverom er tilgjengelig. Verdisaker kan oppbevares trygt i en safe. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap og en kaffe- og testasjon. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Telefon, TV, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Utendørsbassengkomplekset inkluderer et barnebasseng og er ideelt for å trene eller bare slappe av. En solterrasse, solsenger og parasoller er tilgjengelig. Forfriskende drinker serveres i snackbaren ved bassenget. Hotellet tilbyr utendørssport, inkludert sykling/terrengsykling, sandvolleyball, volleyball, minigolf og ridning. Med vannski, vindsurfing, bananbåtturer, kanopadling, snorkling og dykking tilgjengelig, vil fans av vannsport ha mye å velge mellom. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av innendørssporter, inkludert treningsstudio, bordtennis, biljard og dart. Et spa og massasjebehandlinger er tilgjengelig i velværeområdet. Om kvelden kan du slappe av til levende musikk.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, et frokostrom, en kaf og en bar. Halvpensjon kan bestilles. Frokost, lunsj og en omfattende middagsbuffé byr på rikelig med deilig variasjon. Spesielle kulinariske alternativer, som diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider