Callisto Holiday Village

Ayia Napa, Kypros

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du har Callisto Holiday Village i Ayia Napa som overnattingssted, bor du på stranden, kun 4 minutter å kjøre fra Nissi-stranden og 7 minutter fra Ayia Napa kloster. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 9 mi (14,5 km) unna Fikentrebukten og 2,3 mi (3,7 km) unna Makronissos Beach.

Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter. Spis deg god og mett på Hesperides, en av dette hotellets 2 restauranter. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokost tilbys mot et tillegg.

Ta deg et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger eller nyt andre rekreasjonsfasiliteter som en utendørs tennisbane og en badstue. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, en spillesal og gavebutikk/kiosk. Hvis du har lyst til å shoppe hele dagen, kan du hoppe på hotellets buss til shoppingområdet (mot et tillegg).

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. .

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering