Sorell Hotel St. Peter

Zürich, Sveits Flagget til Sveits

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Zurich airport (ZRH): 11.8 km (19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere og heis. Filmelskere vil garantert finne akkurat det de leter etter på kinoens liste. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste og et myntvaskeri. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. Gratis aviser er tilgjengelig.

Rommene er utstyrt med sentralvarme. Fasilitetene inkluderer en buksepresse og WiFi (uten ekstra kostnad). Badene er utstyrt med dusj. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Finværet kan nytes på terrassen. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er sykling/terrengsykling, tennis og minigolf tilgjengelig. Sportsentusiaster tilbys også et bredt spekter av innendørsaktiviteter, inkludert treningsstudio, biljard, bowling, squash og aerobic. Levende musikk og en danseklubb er også alternativer for underholdning.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en kafé og en bar. Frokost og lunsj byr på kulinariske herligheter hver dag. Diettmåltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider