Blue Marlin Deluxe Spa & Resort

Konakli, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstand sentrum: 14 km
  • Internet
  • Distance Centre: 100mAlanyasentrum14km

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort er et flott 5-stjerners All Inclusive hotell beliggende i Konakli, ca 14 km fra Alanya.  Hotellet er et godt valg for familier, venner og par som gjerne vil bo i fint og herlig miljø.

Hotellet har ett fint og koselig bassengområde med to basseng, solstoler og parasoll og vannsklier som er en stor attraksjon for barna. Foretrekker du saltvann har hotellet en privat strand med badebrygge kun 100 m unna. Her kan du også prøve ulike vannsportsaktiviteter (mot avgift).

Mens barna mellom 4-12 år leker i miniklubben (her snakkes det ikke skandinavisk) kan de større feks. spille bordtennis, biljard (mot avgift) eller delta i noen av de aktiviteter som hotellets animationsteam arrangerer. Animationsteamet underholder på både dag og kveldstid og en gang i uken er det tyrkisk aften. Vil du unne deg noe ekstra har hotellet en spa-avdeling med tyrkisk bad, badstu og massasje (alle behandlinger mot avgift).

Konakli er et lite feriested med ett bra utvalg av butikker og restauranter. Om du vil oppleve den populære feriebyen Alanya kan du enkelt ta bussen dit.

Trådløst internett finnes tilgjengelig overalt på hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom og at det ikke er mulig å streame film etc.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider