Hotel Fonda de la Tea

Cruz de Tejeda, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 46 km
  • Flyplass Gran Canaria (LPA): 50.8 km (1 hour 9 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger i sentrum av den historiske gamlebyen i Tejeda, ved Ezequiel Sánchez 22, overfor hovedhagen fra landsbyen. I området rundt vil gjestene finne alle slags tjenester og severdigheter som banker, restauranter, naturutsikt, hager, museer, torg og lekeplasser, samt et bibliotek, kirke og et medisinsk senter. Dette er det ideelle stedet for å nyte en av de mest forbløffende landskapsutsiktene rundt.

Hotellet ble bygget i 1850. 11 røykfrie rom ligger på 3 etasjer og kan nås med heis. Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer en garderobe, en bagasjeoppbevaringstjeneste og en safe. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom, et lekerom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en barnevakt, en bilutleietjeneste, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste og et myntvaskeri. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig. Gratis aviser er tilgjengelig.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. De fleste rommene har balkong eller terrasse som standard. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne et minikjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. Andre funksjoner inkluderer telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio, stereoanlegg og WiFi. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter.

Gjestene kan nyte et utvalg av sports- og underholdningstilbud. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Fritidsaktiviteter og fasiliteter på hotellet inkluderer spa, massasjebehandlinger og solarium eller, mot en avgift, sykling/terrengsykling. Underholdningstilbud og fritidsfasiliteter inkluderer en danseklubb og en nattklubb.

Spisefasiliteter inkluderer en røykfri restaurant, en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. En rekke cateringalternativer kan bestilles. Gjestene kan velge mellom bed and breakfast og halvpensjon. En kontinental frokostbuffé og en omfattende middagsbuffé serveres hver dag. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider