Caribbean World Resort - All-Inclusive

Soma Bay, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Spa
  • Flyplass Hurghada (HRG): 53.0 km (49 mins)

Om hotellet

Når Caribbean World Resort - All-Inclusive i Soma Bay er overnattingsstedet ditt, er du på stranden, rett ved Rødehavet og en 5 minutters kjøretur unna Tobia Arbaa dykkeområde. Dette resort-overnattingsstedet med luksuriøse fasiliteter ligger 2,2 mi (3,5 km) unna Ras Abu Soma dykkeområde og 14,9 mi (23,9 km) unna Big Dayz Water Sport Center. Føl deg som hjemme i et av de 529 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og flaskevann (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rødehavet - 0,1 km
Ras Abu Soma dykkeområde - 1,7 km
Tobia Arbaa dykkeområde - 1,8 km
Big Dayz Water Sport Center - 23,9 km
Makadi Water World - 24,4 km
Safaga havn - 27,5 km
Senzo Mall - 38,7 km
Aqua Park - 42,2 km
Hurghada Museum - 49,5 km
Sindbad Aqua Park - 51 km

Nærmeste store flyplass er Hurghada (HRG-Hurghada internasjonale flyplass) - 55,3 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 3 utendørsbassenger, en vannsklie og en badstue. Dette resort-overnattingsstedet har dessuten concierge-tjenester og grill. Dette overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise i en av dette overnattingsstedets 4 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bassengbar samt 5 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke.

  • Lokale lover kan forby ugifte gjester å dele rom. Gjestene må fremvise vigselsattest dersom overnattingsstedet ber om det.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider