Soho Boutique Castillo de Santa Catalina - Adults Recommended

Málaga, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flyplass Málaga (AGP): 20.6 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Hotellet ligger i det eksklusive El Limonar-området i Málaga, 650 m fra La Caleta-stranden, ca. 1,5 km fra restauranter og ca. 2 km fra Castillo de Gibralfaro. Det ligger 3 km fra Picasso-museet og Carmen Thyssen-museet, og ca. 4 km fra sentrum av byen og Plaza de la Constitucion. Maria Zambrano Malaga jernbanestasjon ligger omtrent 5 km unna, det samme er den sentrale busstasjonen. Det er ca. 13 km fra Malaga lufthavn.

Hotellet har 8 røykfrie rom, som ligger på 4 etasjer og kan nås med heis. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og minibank. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil. Andre tjenester inkluderer barnepass, bilutleie, medisinsk hjelp, romservice, klesvask og en hotellbuss. En faksmaskin er tilgjengelig for gjestenes forretnings- og kommunikasjonsbehov.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Rommene har en dobbeltseng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap, en mikrobølgeovn og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Hårføner og badekåper er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom og røykerom.

Utendørsbassengkomplekset tilbyr en forfriskende forfriskning. En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er sykling/terrengsykling, golf og ridning tilgjengelig. Vannsportsentusiaster tilbys dykking. Sports- og fritidsfasiliteter på hotellet inkluderer et treningsstudio og biljard. En badstue, massasjebehandlinger og solarium er tilgjengelig i velværeområdet.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant (med høye stoler), et frokostrom, en kaf og en bar. Bed and breakfast tilbys som et cateringalternativ. En kontinental frokostbuffé og middag byr på kulinariske herligheter hver dag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider