Naama Bay Promenade Beach Resort

Naama Bay, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Avstånd strand: 100 m
  • Flyplass Sharm el-Sheikh (SSH): 12.1 km (15 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette feriestedet ligger i hjertet av den berømte Naama-bukten på Sinai-halvøya. Den har en privat strand (ca. 20 meter unna) og er nær verdenskjente dykkesteder. Sentrum av Naama ligger rundt 250 meter unna, og det er omtrent 45 minutter med bil til Ras Muhammad nasjonalpark. Interessante steder i området inkluderer Dahab (ca. 2 timers kjøring), Nuweiba og St Catherine (bare 2 timer og 40 minutter) og Taba Heights (ca. 3 timer og 20 minutter). Hotellet ligger ca. 11 km fra sentrum av Sharm El Sheikh. Sharm El Sheik flyplass ligger nær Ras Nasrani nordøst i Sharm El Sheikh. Det er 10 km (en 20-minutters kjøretur) fra hotellet.

Gjestene kan velge mellom 2 juniorsuiter, 17 suiter, 152 enkeltrom og 349 dobbeltrom som ligger i en 3-etasjes hovedbygning og en 5-etasjes tilleggsbygning. Inn- og utsjekking er enkelt på dette komplekset, som har en 24-timers resepsjon og heis. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring, safe, minibank og drikkeautomat. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Andre fasiliteter inkluderer et lekerom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy i garasjen eller på parkeringsplassen (uten ekstra kostnad). Andre tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, barnevakt, barnepass, bilutleie, medisinsk assistanse, transporttjeneste, romservice, alarmtjeneste, klesvask, frisør, myntvaskeri og en hotellbuss. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie (mot en avgift) for å utforske området rundt. Gratis aviser er tilgjengelig. For å hjelpe gjestene med deres forretnings- og kommunikasjonsbehov, tilbyr forretningssenteret en faksmaskin.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe og minibar er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap, en mikrobølgeovn og en te- og kaffestasjon. Det er også et strykesett og en buksepresse. En telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Tøfler er inkludert. Hårføner og badekåper er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Komplekset har familierom og røykfrie rom.

Ferskvannsbassengkomplekset inkluderer oppvarmede utendørsbassenger og et barneområde. Gjestene kan unne seg forfriskende drinker i snackbaren ved bassenget og et avslappende bad i boblebadet. En solterrasse, solsenger og parasoller er tilgjengelig. Hotellet tilbyr et omfattende utendørs sportsprogram, inkludert sykling/terrengsykling, tennis, sandvolleyball, fiske og ridning. Gjestene kan delta i et omfattende vannsportsprogram, som inkluderer vannski, jetski, seiling, kajakkpadling, snorkling og vannfitness, med vindsurfing, padlebåt, bananbåtturer, kanopadling og dykking tilgjengelig mot en avgift. Sportsentusiaster tilbys også et bredt spekter av innendørsaktiviteter, inkludert treningsstudio, bordtennis, biljard, dart og aerobic. Ulike velværealternativer er tilgjengelig på hotellet, inkludert et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, en skjønnhetssalong og massasjebehandlinger. Fritidsfasiliteter inkluderer et underholdningsprogram, en barneklubb, levende musikk, en danseklubb og en nattklubb.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant med klimaanlegg, en spisesal, en kaf og en bar. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast, halvpensjon, helpensjon og all-inclusive. I tillegg til frokost tilbyr komplekset også lunsj og middag à la carte. Diettmåltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Komplekset tilbyr også spesielle cateringalternativer. Hotellet tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider