Tent Palmanova

Palma Nova/Magaluf, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Mallorca (PMI): 27.4 km (22 mins)

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Leilighetshotellet Tent Palmanova ligger ca. 200 m fra en offentlig sandstrand og ca. 100 m fra sjøen. De nærmeste restaurantene og barene finner du innen 100 m. Gamlebyen ligger ca. 15 km unna. De nærmeste butikkene ligger ca. 200 m unna, og et supermarked ligger ca. 100 m unna. Hotellet tilbyr transport mellom hotellet og flyplassen (mot betaling). Stranden patruljeres av en badevakt og er tildelt blått flagg. Her er det puter tilgjengelig mot betaling. I nærheten av stranden er det en strandpromenade hvor du kan spasere. Det klimatiserte, GPS-verifiserte hotellet er utstyrt med en døgnåpen resepsjon (innsjekking mulig døgnet rundt), lobby, Wi-Fi, internettilgang, 2 heiser, pengeautomat, dusjer og garderober, førstehjelpsutstyr, parkeringsplasser (begrenset og mot betaling) samt en TV-stue med satellitt-TV. I uteområdet finner du en hage og et basseng som er sesongåpent, hvor du kan låne solsenger, parasoller og bassenghåndklær gratis. For barna er det også et integrert barnebasseng. Du kan også slappe av utendørs på solterrassen. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen og bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. I tillegg er hotellets telt Palmanova videoovervåket 24 timer i døgnet. For underholdningens skyld tilbyr hotellet et diskotek. For de yngste hotellgjestene er det en lekeplass. For de aller minste gjestene kan vi også tilby barnestoler, barnestoler og barnesenger. For de minste barna kan du leie barnevogn på hotellet. Hotellet tilbyr også klesvask og strykeservice mot et pristillegg. Hotellet har også en concierge-tjeneste. Ved behov kan du når som helst kontakte legesenteret (mot en avgift). Strømforsyningen er på 240 volt. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bil- og motorsykkelutleie i nærheten av hotellet (mot betaling). I resepsjonen kan du kjøpe billetter til utflukter i området. På hotellet er det stort fokus på bærekraft. Dette inkluderer hotellets egne søppelkasser, såpe-, sjampo- og lotiondispensere, økologisk mat og økologiske måltider. Hotellet krever at alle gjester betaler et depositum ved ankomst. American Express og Euro/Master Card godtas som betalingsmiddel. Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere på grunn av sine barrierefrie fasiliteter, som en hotelldør som kan åpnes manuelt, separate, barrierefrie innganger, rom som er tilgjengelige for rullestolbrukere, heis som er tilgjengelig for rullestolbrukere, et gelender i heisen og baderom som er tilgjengelige for rullestolbrukere. Forpleining Frokost tilbys fra buffé eller som brunsj. Som en del av all-inclusive-servicen er internasjonale alkoholholdige drikkevarer (24 timer i døgnet) tilgjengelig døgnet rundt uten ekstra kostnad. En bufférestaurant sørger for ditt fysiske velvære. Avstander;

Bussholdeplass: ca. 100 m

Drosjeholdeplass: ca. 100 m

For å holde formen ved like på ferien, kan gjestene benytte seg av et treningsstudio. I omgivelsene kan du også prøve deg på for eksempel bananbåter. For syklister er det sykkelutleie (mot ekstra avgift). I området kan du også drive med ulike vannsportaktiviteter som windsurfing og dykking. Tilleggsinformasjon Det 7-etasjes hotellet, som sist ble renovert i 2022, har totalt 231 rom. Hotellet er tilrettelagt for homofile. Hotellpersonalet snakker engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk og portugisisk.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider