Kairaba Blue Dreams Resort & Spa

Torba, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Bodrum (BJV): 27.0 km (25 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park
  • distance_city: 10000

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Det familievennlige strandhotellet har en perfekt beliggenhet i skråningen av en liten høyde med utsikt over den praktfulle private stranden i Bodrum Bay. Avstanden til Bodrum sentrum er 9 km, mens Milas er ca. 40 km unna. Milas-Bodrum lufthavn ligger omtrent 25 km fra klubbanlegget.

224 rom, inkludert 35 suiter og 188 dobbeltrom, ligger på 2 etasjer og kan nås med heis. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasiliteter tilgjengelig i ferielandsbyen inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Komplekset har fasiliteter for rullestolbrukere. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked og suvenirbutikk. Eiendommen til komplekset har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom og et lekerom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, barnepass, bilutleie, medisinsk hjelp, transporttjeneste, romservice (mot et gebyr), vaskeritjeneste, frisør, myntvaskeri, hotelllege og en hotellbuss. Gratis aviser er tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene har stue, kjøkken og bad. Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng, en queen-size-seng eller en king-size-seng. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. En telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Tøfler er inkludert. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad garanterer gjester med begrenset mobilitet et bekymringsløst opphold. Komplekset har familierom, røykfrie rom og røykerom.

Enten du trenger hvile og avslapning eller mer aktivitet, kan gjestene svømme noen lengder i et av de 4 utendørsbassengene, mens barna har et spesielt svømmeområde for dem. Bassengområdet inkluderer også et boblebad, en vannsklie og en bassengbar. En solterrasse, solsenger og parasoller er tilgjengelig. Ferielandsbyen tilbyr et omfattende utendørs sportsprogram, inkludert tennis, boccia, sandvolleyball, basketball og minigolf. En rekke idretter er tilgjengelig, inkludert vannsport som windsurfing, kanopadling, snorkling, vannaerobic og vannfitting. Mot en avgift kan gjestene også nyte vannski, jetski, motorbåtturer, padlebåt, bananbåtturer og dykking. Komplekset tilbyr en rekke innendørsidretter, inkludert treningsstudio, bordtennis, dart, callisthenics og aerobic eller, mot en avgift, biljard. Det finnes et velværeområde med spa, badstue, dampbad, hamam, skjønnhetssalong og solarium. Avgiftsbelagt: massasjebehandlinger. Ytterligere fritidsaktiviteter inkluderer et underholdningsprogram, en barneklubb, levende musikk, en danseklubb og en nattklubb.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. En røykfri restaurant med klimaanlegg, høye stoler og et eget område for røykere er tilgjengelig for gjestene. Forfriskende drinker i strandbaren er en perfekt måte å nyte varmt vær på. All-inclusive kan bestilles. All-inclusive feriegjester nyter spesielle tilleggstilbud som snacks, i tillegg til et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. Til frokost (kontinental), lunsj og middag serverer gjestene seg selv på buffeen eller velger sine favorittretter fra à la carte-alternativene (til middag). Glutenfrie måltider, vegetarretter og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Show cooking er en spesielt spesiell attraksjon.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider