ON ALETA ROOM designed for adults

Almuñécar, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Avstånd strand: 30 m
  • Flyplass Málaga (AGP): 86.3 km (1 hour 1 min)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger mellom Granada og Málaga, i den eksklusive enklaven Almuñécar, en velkjent by på Costa Tropical. Det er en bussholdeplass rett ved siden av hotellet. Det er også en sand-/grusstrand i nærheten. Du finner restauranter, barer, butikker og natteliv bare noen få kilometer unna. Hotellet ligger bare 15 minutter fra grottene i Nerja, 55 minutter fra Granada og Alhambra og mindre enn en time fra Picasso-museet. Den nærmeste togstasjonen er i Málaga. Federico García Lorca lufthavn ligger ca. 81 km unna.

Hotellet har 4 juniorsuiter, 12 enkeltrom og 48 dobbeltrom, som ligger på 5 etasjer og kan nås med 2 heiser. Det vennlige personalet i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. Barna kan kose seg på lekeplassen. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen (mot en avgift) eller p parkeringsplassen (mot en avgift). Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, romservice, en vaskeritjeneste og et mynt-operert vaskeri.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Rommene er utstyrt med telefon, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad), og tilbyr mange måter for gjester å holde seg tilkoblet og underholdt. Hårføner og telefon er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene bakgrunnsmusikk. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har røykfrie rom.

Innendørs- og utendørsbassengene er ideelle for trening og avslapning. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på på hotellet, inkludert golf, treningsstudio, massasjebehandlinger og solarium.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Gjestene kan nyte de kulinariske herlighetene til den røykfrie, luftkondisjonerte restauranten, som tilbyr høye stoler for barn. Serveringsalternativene inkluderer bed and breakfast, halvpensjon og helpensjon. Til frokost, lunsj og middag serverer gjestene seg til bufféen eller velg deres foretrukne mat fra menyen (til lunsj og middag). Spesielle kulinariske alternativer, som diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Retur

Tilgjengelige romtyper og måltider