Mas Salagros Ecoresort & Aire Ancient Baths

Mataró, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dersom du velger Mas Salagros Ecoresort & Aire Ancient Baths når du skal besøke Vallromanes, bor du nær golfbanen og en 14 minutters kjøretur unna Circuit de Catalunya. Dette hotellet med hele 5 stjerner ligger 15,2 mi (24,5 km) unna Sagrada Familia og 16 mi (25,7 km) unna Placa de Catalunya. Føl deg som hjemme i et av de 60 gjesterommene, som har minibar og Flatskjerm-TV. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Rommene har egen balkong eller terrasse. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med kabel-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Circuit de Catalunya - 10,5 km
Ocata-stranden - 11,7 km
Masnou havn - 12,4 km
Illa Fantasia - 16 km
Pavelló Olímpic de Badalona - 17,2 km
La Roca-landsbyen - 17,5 km
Hospital Germans Trias i Pujol - 18,6 km
Parc de Collserola - 20,6 km
Barcelona Propera - 21,9 km
Avinguda Diagonal - 22 km
Parc del Forum - 22,1 km
La Maquinista - 22,3 km
Heron City Barcelona - 22,4 km
Barcelona internasjonale konferansesenter - 22,7 km
Diagonal Mar kjøpesenter - 22,9 km

Den foretrukne flyplassen for Mas Salagros Ecoresort & Aire Ancient Baths er Barcelona El Prat lufthavn (BCN) - 58,9 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Vallromanes? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 250 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 3 møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger, et dampbad og sykkelutleie. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Spis deg god og mett på middelhavsretter på Restaurant 1497, en av dette hotellets 3 restauranter. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 3.30 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 22–22 per person
  • Avgift for fasiliteter: EUR 30 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra juni til september.
  • Golf må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet.
  • Personlig verneutstyr, inkludert masker og hansker, vil være tilgjengelig for gjester.
  • Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; de ansatte bruker personlig verneutstyr; det er beskyttelsesglass mellom de ansatte og gjestene i hovedområdene; gjestene får håndsprit.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Dette overnattingsstedet vil stå ubrukt i minst 24 timer mellom hvert opphold, og det er mulig å få tilgang til bygningen fra utsiden via de eksterne korridorene.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider