Sunset Hotel

Cefalù, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Bar
  • Flyplass Palermo (PMO): 98.9 km (1 hour 18 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Bagasjeoppbevaring og safe er tilgjengelig. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for funksjonshemmede. Heis og fasiliteter for rullestolbrukere er tilgjengelig. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen (mot en avgift) eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester inkluderer en bilutleietjeneste, romservice og en hotellbuss. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og sentralvarme. Gjestene har havutsikt fra balkongen eller terrassen, som er standard på noen av rommene. Separate soverom er tilgjengelig. Det er også safe og skrivebord eller, mot en ekstra avgift, minibar. Telefon, TV og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Hårføner og badekåper er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Hotellet har røykfrie rom.

Sport og fritidsaktiviteter tilbys av hotellet og tredjepartsoperatører. Utendørsbassengkomplekset tilbyr en forfriskende forfriskning. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. Et velværeområde med spa er tilgjengelig på hotellet.

Spisefasiliteter inkluderer en kafé og en bar. En styrkende frokost serveres hver dag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider