Comfort Hotel Royal Zurich

Zürich, Sveits Flagget til Sveits

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Flyplass Zurich airport (ZRH): 10.9 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Om hotellet

Hotellet ligger i sentrum av Zürich, nær det historiske sentrum og forretnings- og bankdistriktene. En stopper for offentlig transport kan nås innen 300 m, og sikrer at gjestene enkelt kan utforske området. En skyttelbuss går mellom hotellet og flyplassen hvert 30. minutt, og gir utmerkede internasjonale transportforbindelser.

Hotellet ønsker gjester velkommen i en 5-etasjes bygning med heis og 60 rom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasilitetene inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe, valutaveksling og drikkemaskin. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Ytterligere fasiliteter inkluderer en aviskiosk og et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, en frisør og en skyttelbuss til hotellet. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og sentralvarme. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe og minibar er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Telefon med direktenummer, TV, radio, pluggadapter og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom, røykfrie rom og røykerom.

Finværet kan nytes på terrassen. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er sykling/terrengsykling og tennis tilgjengelig. Hotellets beliggenhet er spesielt ideell for skiløpere. Sports- og fritidsfasiliteter på hotellet inkluderer treningsstudio, biljard og bowling. Et velværeområde med spa er tilgjengelig på hotellet. Om kvelden kan du slappe av til levende musikk.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en røykfri restaurant, en kaf og en bar. En rikholdig frokostbuffé og lunsj serveres hver dag. Personalet tilbyr også gjerne glutenfrie måltider. Hotellet tilbyr også snacks.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider